Blogg

December

2011-12-05 00:00

5 veckor

Tiden bara rasar iväg. I helgen som gått har bebbarna hunnit bli 5 veckor och de är inte lätta att fånga på bild  men med förenade krafter har vi lyckat få med dem i några sekvenser. De är ju mer o mer aktiva, för var dag, och när det är vakna är det fullt ös för att sedan somna i en hög.

De har börjat få hårdmat och för varje gång ökar aptiten, även om mammas mjölk är att föredra. Martha har dock börjat bli mer o mer sparsam och visar dem glatt vad man gör med mat.

Jag har haft besök av två familjer som har valt ut sina favoriter och det känns som om valparna kommer till bra hem.

Bebbarna är oxå döpta och namnförslagen är skickade till SKK.

Jag har oxå gjort om hemsidan lite, jag lät bebbarna få egna sidor med bilder, får se om de upplevs som mer överskådligt.

Idag vaknade man till ett ljust vackert vinterlandskap och just nu strålar solen.

Må så väl

/ Marie

 

6 veckor 4 dagar gamla

Dagarna går och snart är det jul och valparna gamla nog att flytta till sina nya hem.

Registreringen till SKK är skickad. Dock såg jag att de blev lite konstigt med deras namn men ändring sker. Bindestrecken mellan Armani o Arrac´s namn får kvarstå och så kommer jag ändra på Armanac, som fick ett för långt namn, så nu spånar jag på annat namn före i stället för Armanac.......

I detta ruskväder som är så är valparna inte så förtjusta i att vara ute, de vill snabbt in igen, blött både uppifrån och på backen och idag var hela marken fylld av hagel..... men några fina bilder blev det även om de mest sätter sig eller står vid dörren och vill in.

 

7 veckor

Nu är det bara en vecka kvar drygt till valparna flyttar. Armani åker på fredag kväll och Armanac efter julafton någon av dagarna. Arrac verkar som om han ska bo kvar. Familjen som skulle komma och titta i morgon hade fått en tradgedi i familjen som gjorde att de inte kunde köpa en valp nu. Så hemskt när det inträffas i juletider.

Idag är de på nytt fotade. Det var mycket äckligt att vara högt upp på bord tyckte dock alla utom sprallige Arrac. De finns inte mycket som bekymmrar honom.

Armani tar livet med ro men han kan han med har han visat. Det är mest Armani o Armanac som busar de har mest att göra upp om. Armanac är den lite mer försikte just nu.

Avmaskning gjord idag så blir det inte så mycket nästa vecka, räcker troligtvis med vacc o chipmärkning för de små liven på torsdag.

Ska försöka fota så mycket som vädret o hjälpen tillåter. Jag måste säga att William är en klippa på att hjälpa till med valpisarna när de ska fotas  de blir "Så mycket bättre" då.

 

8 veckor

Tänk vad tiden går fort, jag tycker inte det var länge sedan de små grabbarna föddes och nu är de gamla nog att flytta till sina nya hem. Armani flyttade dagen innan julafton till sin nya familj i Göteborg och Armanac åkte på juldagen till Norrköping.

Jag har bara fått goda nyheter att de landat och fanns sig väl i sina nya hem.

Kvar är då lille Arrac som numera huserar med de stora vovvarna. De är så tålmodiga och snälla mot honom. Han är relativ duktig med behoven utomhus.

Önskar att även han kan få en trevlig familj i framtiden.

Har lagt upp lite nya bilder som inte är de bästa, men hur lätt är det de få stunder det inte regnar att fota en skock vilda och glada valpar...... Fast en del är ju ganska stilla och företar sig andra saker.

Arrac med seeeeegt grässtrå

 

Väl inne i värmen och trötta efter lek slocknar man gott på varm filt

Bloggerska

Jag face
Marie Sandelin

Blogghistorik

«december 2011»
måntisonstorfrelörsön
01020304
05060708091011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Senaste inlägg
Öppnat upp och äntligen utställning igen
ÄNTLIGEN
SGVK Motala
Göteborg MY DOG Internationell
Årets första utställning My Dog Nationell Göteborg
Årets sista utställning hundmässan i STHLM
Ut på äventyr och Winnar/titel-utställning
SGVK Alingsås
VÄXJÖ INT
SGVK Uppsala

Kategorier
Utställningar

Arkiv
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
  •    December
  •    November
  •    Oktober
  •    September
  •    Augusti
  • 2010
    2009
    2008